سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۰
درخشش خبرنگار خبرگزاری حوزه در جشنواره رسانه‌ای ابوذر چهارمحال‌وبختیاری

حوزه/ اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان چهارمحال‌وبختیاری با حضور پر خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد و سیدرضا حسینی، خبرنگار خبرگزاری حوزه، با کسب رتبه دوم بخش کلیپ و گزارش ویدیویی، در جمع برگزیدگان این جشنواره قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد، آیین اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر چهارمحال و بختیاری با حضور سردار علی افضلی، فرمانده سپاه قمربنی هاشم علیه‌السلام چهارمحال و بختیاری و جمع کثیری از اهالی رسانه در مجتمع لاله شهرکرد برگزار شد.

در اختتامیه جشنواره رسانه ای ابوذر چهارمحال و بختیاری براساس نظر هیات داوران نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در بخش گزارش، خاطره حسین‌زاده از ایرنا رتبه نخست را کسب کرد، خدیجه نادری از خبرگزاری مهر رتبه دوم و سمیه نظری‌زاده از جهانبین‌نیوز رتبه سوم را به دست آوردند.

همچنین مونا عیدان از ایرنا، زینب رحیمی از خبرگزاری دانشجو، پوریا حشمتی از خبرگزاری ایمنا به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش مصاحبه، براساس نظر هیات داوران رتبه نخست به اثری اختصاص نیافت و مرضیه نظری‌زاده از جهانبین‌نیوز رتبه دوم، مجید تقیان از عصر قلم و نرجس موسوی از خبرگزاری فارس به طور رتبه سوم را کسب کردند و سمانه عسگری از خبرگزاری ایمنا نیز شایسته تقدیر معرفی شد.

در بخش یادداشت، سروش غلامی از زردکوه رتبه نخست، مجید غلامی از عصر قلم رتبه دوم و علی یوسف‌پور از زردکوه، حسین رفیعی از خبرگزاری تسنیم و وحید حاج‌سعیدی از زردکوه به طور مشترک رتبه سوم را کسب کردند همچنین فاطمه برخورداریان از زردکوه نیز شایسته تقدیر شد.

در بخش سرمقاله، براساس نظر هیات داوران رتبه نخست نداشت و محمد متین تقیان از عصر قلم رتبه دوم، اوژن رییسی و رسول غلامی از زردکوه و عصر قلم رتبه سوم را کسب کردند و یاور آقابابایی از عصر قلم شایسته تقدیر معرفی شد.

در بخش تیتر، مریم علیزاده از خبرگزاری ایسنا رتبه نخست، زهره حیدری از خبرگزاری فارس رتبه دوم و فاطمه قاسمی از خبرگزاری تسنیم رتبه سوم را کسب کردند.

در بخش اینفوگرافی، مهسا خسروی در بخش آزاد رتبه نخست، محسن مولوی از خبرگزاری تسنیم رتبه دوم و احسان احدپور از صدا و سیما رتبه سوم را به دست آوردند.

در بخش موشن‌گرافی، سعید طاهری از جهانبین‌نیوز رتبه نخست و فائزه نظیفی از انسان و رسانه رتبه دوم را کسب کردند.

در بخش عکس، عاطفه گنجی از خبرگزاری فارس رتبه نخست، مریم آل‌مؤمن از ایرنا رتبه دوم و رضا کمالی از خبرگزاری فارس رتبه سوم را کسب کردند. زهرا بیگی از خبرگزاری ایسنا نیز شایسته تقدیر معرفی شد.

در بخش هوش مصنوعی، براساس نظر هیات داوران رتبه‌های نخست تا سوم به اثری اختصاص نیافت و سید حامد حسینی و حسین قادری از انسان و رسانه شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش پادکست، فاطمه رفیعی از صدا و سیما رتبه نخست را کسب کرد در این بخش براساس نظر هیات داوران رتبه‌های دوم و سوم اعلام نشد و زهره علی‌بابایی از انسان و رسانه و محمدطاها شفاعتی‌فر از صدا و سیما شایسته تقدیر معرفی شدند.

در بخش کلیپ و گزارش ویدیویی، جواد یوسفی از خبرگزاری فارس رتبه نخست، سید رضا حسینی از خبرگزاری حوزه رتبه دوم و متین زینعلی از خبرگزاری فارس رتبه سوم را کسب کردند و محمد نکویی و عرفانه نعمتیان از صدا و سیما نیز شایسته تقدیر شدند.

در بخش مستند، براساس نظر هیات داوران رتبه‌های نخست تا سوم به اثری اختصاص نیافت و ارشاد شاهقلی در آپارات و سعید قنبری از خبرگزاری فارس شایسته تقدیر معرفی شدند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha